Produktinformation

Plastikkrus fra Macpac

I Grækenland ligger Macpac, Europas eneste fabrik, der producerer plastikkrus med offsettryk fra kun 5.000 stk.
Vi er Danmarks eneste distributør af Macpacs produkter og sælger både til slutkunder, men også til en række store og små grossister.

Leveringstid

Normalt tager det 4-5 uger at få produceret og leveret plastikkrus med tryk. I sommerhalvåret kan det tage længere tid, men i vinterhalvåret er der lidt mere fart på. Til efteråret kommer der flere maskiner på fabrikken, som betyder, at vi vil kunne sænke produktionstiden yderligere.
Har du en deadline, hvor du skal nå at have dine plastikkrus hjemme, så skriv det gerne i beskedfeltet til højre. Så undersøger vi og vender tilbage hurtigst muligt.

Trykmetode

Vi bruger kun offsettryk i rene Pantonefarver. Det er vigtigt at lægge mærke til, da andre producenter i Europa bruger tampontryk. Resultat er i en helt anden klasse, da offsettryk giver mulighed for tryk hele vejen rundt om glasset, og tampontryk kun tillader tryk indenfor et meget lille område ved brug af et prægestempel. Desuden giver offsettryk også et mere præcist tryk med flottere og skarpere farver.

Miljøvenlighed

Vores glas er fremstillet i klar PET, men vi kan også levere bionedbrydelige/komposterbare glas fremstillet i PLA ved bestillinger over 25.000 stk.

Indhent tilbud

*Navn

*E-mail

Telefon

*Størrelse

*Antal farver i tryk

*Antal

Besked