Produktinformation

Single eller double wall?

Single wall papkrus er det mest almindelige papkrus til take-away brug.
Det er den økomiske løsning, der imponerer på alle punkter.
Vi bruger kun papir af højeste kvalitet, der giver et stabilt og lækkert papkrus, samt en perfekt overflade til et flot og præcist tryk.

Double wall papkrus har et yderligere isolerende lag pap, der beskytter mod ekstra varme drikke og samtidig holder bedre på varmen.
Du kan vælge mellem mat eller blankt papir til det yderste lag.

Leveringstid

Normalt producerer og leverer vi papkrus med tryk på kun 3 uger. Vi kan dog nogle gange gøre det på kun én uge …
Har du en deadline, hvor du skal nå at have dine papkrus hjemme, så skriv det gerne i beskedfeltet til højre. Så undersøger vi og vender tilbage hurtigst muligt.
Er du i god tid og bestiller større mængder, bør du overveje en lang leveringstid på ca. 10-14 uger. Her rykkes produktionen til vores samarbejdspartnere i Kina, hvor produktionsomkostningerne er markant lavere.

Miljøvenlighed

Vores pap kommer fra Europa og er PEFC certificeret. Med en PEFC-certificering får man et bevis på, at man forvalter sin skov bæredygtigt efter en række anerkendte kriterier.

Papkrus produceres normalt med en PE-belægning (plastik) på indersiden af kruset, som gør, at væsken ikke løber igennem. Vi kan tilbyde papkrus med PLA-belægning (majsstivelse), som betyder, at de bliver 100% bionedbrydelige og komposterbare.

Som noget helt nyt kan vi også tilbyde en revolutionerende “earth coating”, som er en stærkt mineraliseret plastik, hvor der anvendes 40-60% mindre plastik og kruset må smides i papircontainere og bliver dermed genanvendt 100%.

Spørg om enten PLA eller “earth coating”, når du sender din forespørgsel, hvis det lyder interessant.

Trykmetode

Vi bruger kun offset- og flexotryk. Det betyder at trykket bliver knivskarpt og farvegengivelsen 100% præcis iht. ønskede CMYK- eller Pantonefarver.